Tämä ruoka on varmaankin yksi omista lempiruuistani. Äitini tekee tätä usein sunnuntaisin, kun me jälkikasvu menemme sinne syömään. Olen muokannut ohjetta hieman omaan makuuni sopivaksi. Tämä sopii hyvin tarjottavaksi riisin kanssa, sillä tämän on melko "märkää" ruokaa.
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen ja ota kanat huoneenlämpöön.
Tarvitset:
-maustamattomia kanafileitä (4 kpl)
-vihreää pestoa
-1 pkt pekonia
-ruokakermaa (laktoositon tai alpro soya)
-1 vihreä paprika
-juustoraastetta
Nuiji kanafileet ohuiksi (kun käärit kanan tuorekelmuun, se ei hajoa) ja sivele päälle reilusti vihreää pestoa. Kääri pestokana rullalle ja kääri vielä 2 pekonisiivua ympärille. Aseta uuninkestävään vuokaan. Kun olet tehnyt saman kaikille kanoille, leikkaa paprika kolmeen tai neljään osaan sekä leikkaa loput pekonit pieniksi paloiksi paprikoiden "sisään". Nosta lusikallinen pestoa paprikan päälle ja paprikat kanojen viereen. Kaada päälle ruokakerma ripottele pintaan juustoraastetta.
Paista uunissa väh. 45 min tai niin kauan että kana on kypsää ja pekoni ruskistunut. Ja sitten ei muuta kun syömään :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti