Ainekset
Pohja:
100 g voita
1 pkt suklaamurukeksejä (n. 10-12 kpl koosta riippuen)
Täyte:
200 g Philadelphia tuorejuustoa
200 g Viola Appelsiini tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
4 liivatelehteä
160 g tomusokeria
n. 4 rkl
sokeria
1 dl God
Morgon Sicilien -mehua
Ohje:
Valmista ensin pohja. Murskaa (esim. kaulimen avulla
minigrip-pussin sisällä) suklaakeksit hienoksi muruksi. Sulata voi ja sekoita
suklaakeksin murut voihin. Painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Laita jähmettymään jääkaappiin kelmulla peitettynä.
Valmista seuraavaksi täyte. Vaahdota kuohukerma ja sekoita
tuorejuusto valmiiksi vatkattuun kermaan. Kuumenna mehu kattilassa kiehuvaksi
(laita samalla liivatelehdet likoamaan haaleaan veteen) ja sekoita liivatteet
kuumaan mehuun. Kaada mehu-liivatelehtiseos tuorejuustoseokseen ja lisää
makeutus. Sekoita tasaiseksi ja kaada pohjan päälle. Anna hyytyä väh. 4 tuntia.
Ripottele päälle esim. nonparelleja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti